Loading logo gif...

Mahony's Law Studio

Консултацията с адвокат също може да е само на един „клик“ разстояние, както пазаруването онлайн това е причината за създаването на Mahony’s Law Studio. Представяме ви дигиталната кантора на адвокат Ралица Махони, която въвежда иновативен подход в комуникацията с клиентите си.

Концепция

Целта на проекта е да съчетава съвременна визия със загатното ретро усещане на конструктивизъм. Затова за логото избрахме шрифта Novecento, изработен от Jan Tonellato и вдъхновен от европейските типографски тенденции от началото на 20ти век. За основните заглавия на сайта избрахме Poiret One, за секциите PT Sans, и за съдържанието Helvetica.

Първи вариант на лого във формата на куб Втори вариант на лого във формата на куб Трети финален вариант на лого във формата на куб

Лого

Логото пресъздава заплетени казуси и различните гледни точки по тях. То добре съчетава и основните принципи и проблеми в работата на адвоката да извлече фактите в историята на клиента си и погледне обективно на тях, за да може да предостави възможно най-точна и изпълняваща най-пълно очакванията на доверителя юридическа услуга.

Цветова гама

Лилавото като основен цвят се отличава от познатите и наложени в сферата на дейност комбинации червено/сиво и синьо/сиво.

Цветна разработка на 3 варианта на финалното лого с името на адвокатската кантора Mahony's Law Studio

Краен продукт

lawstudio.me

услуги:

  • Визуална идентичност
  • Уеб дизайн, оптимизиран за мобилни телефони

Предпочетохме да изложим информацията на една страница, за да е лесно достъпна и ясна за всяка целева група.

Направихме специална фотосесия, която цели да е небрежна и респектираща едновременно.

Различни страници от уеб сайта, показани на няколко дигитални носители като телефон, таблет и десктоп
Имате идея? Нека започнем.